LEER ONS KENNEN...

Dierenarts

Sofie Vandervennet

Dierverpleegkundige

Shauny Goddefroy

Sofie is in 2003 gestart met de praktijk in Veurne en heeft na haar zesjarige studies nog een drie-jarige specialisatie-opleiding "vakdierenarts Kleine Huisdieren" gedaan aan de UGent.

Daarnaast neemt zij ook regelmatig deel aan binnenlandse en buitenlandse bijscholingen en congressen om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwigheden in de diergeneeskunde!

Dieren zijn van kleins af haar leven en ook thuis heeft ze drie honden, vier poezen, paarden, schapen en kippen lopen.

Ze behandelt ieder dier alsof het haar eigen dier is en probeert vanuit die visie ook beslissingen te nemen. Ze vindt een hartelijke persoonlijke aanpak dan ook het belangrijkste.

Shauny behaalde in 2017 met onderscheiding haar Bachelor Agro- en biotechnologie (optie dierenzorg), aan de Hogeschool Vives te Roeselare. Haar dierenliefde en interesse in de verzorging van dieren dateert al van zeer jonge leeftijd. Daarom koos ze tijdens haar opleiding doelbewust om in verschillende praktijken stage te lopen.

Na haar studies is ze dan ook meteen enkele jaren aan de slag gegaan in een praktijk, waarna ze in mei 2022 ons team is komen vervoegen.

Ze houdt van assisteren tijdens consultaties en allerhande operaties en verzorgt ook onze hospi-patiëntjes. Een extra knuffel aan uw viervoeter is haar zeker niet te veel. Daarnaast vindt u haar ook terug aan de balie voor het inplannen van afspraken, bestellingen en uw eventuele vragen.