LEUKE EXTRA'S VOOR UW DIER 

Elke dag het leven van uw huisdier spannend en interessant houden, is niet altijd evident. Onze praktijk helpt u graag hierbij. Sinds kort voorzien wij een waaier aan speelelementen en snack's voor uw hond en/of kat. Ze dragen bij tot het stimuleren van het natuurlijk gedrag van uw dier. Denk maar aan het jachtinstinct, het voedselzoeken en het afstandlopen. 

Niet alleen hun algemeen welzijn gaat erop vooruit, maar studies wijzen ook uit dat ze minder stress en angst ervaren en ook minder de neiging hebben stereotiep gedrag te ontwikkelen.


Neem dus gerust eens een kijkje in ons uitgebreid aanbod.

ADDCITED NATURAL CAT TOYS

De 'Addicted' collectie kattenspeeltjes zijn gekenmerkt door hun MADNIP en houten afwerkingen.

Madnip is vergelijkbaar met de gekende catnip (kattenkruid), maar is veel krachtiger en fruitiger. Het is afkomstig van een plant uit Azië en geeft uw kat een heerlijk ontspannen gevoel.

CRAZY CAT

De 'Crazy Cat' collectie is eerder afgewerkt met zachte knuffels en kartonelementen en bevatten ook MADNIP. De perfecte combinatie om uw kat van een optimaal krab- en speelplezier te voorzien.

DOG COMETS

De 'Dog Comets' collectie bestaat uit duurzame rubberen balletjes, werpstokken en treat lockers. Ideaal om uw hond een optimaal apporteer- en zoekplezier te bieden.

FLOSS BOSS

De Floss touwen zijn gemaakt uit 100% katoen en zijn zeer geschikt als apporteer- of trekspeeltje. Ook dragen ze bij tot het reinigen het gebit van uw hond.

OVERIGE

BANDANA'S

SNACK'S